5 weetjes over koolhydraten!

5 weetjes over koolhydraten!


5 weetjes over koolhydraten.  Belangrijkste wat je dien te onthouden is dat koolhydraten zeer nuttig zijn en noodzakelijk en vaak ten onrechte door de modder worden gehaald door de dieetcultuur.  Met de feestdagen in aantocht kan je je met deze 5 weetjes heel wat kopzorgen over koolhydraten besparen.
Read more...

Burn-out.

Burn-out!


Burn-out, het kan ons allemaal overkomen : te lang, te veel doen.  Met andere woorden : te veel van het goede.  Het is niets om je voor te schamen of een reden om aan je mogelijkheden te twijfelen.  Het is simpel, je hebt te hard gewerkt afgelopen periode.  Vaak in een onrustige en met schulden belanden omgeving waarbij men de eisen bleef opschroeven en dat men verwachtte van je dat je maar bleef presteren.
Read more...

Mindset bij afslanken, 5 beperkende gedachten en daarom ook 5 uitdagende gedachten!

Mindset bij afslanken, 5 beperkende gedachten en daarom ook 5 uitdagende gedachten!

Mindset bij afslanken, 5 beperkende gedachten en daarom ook 5 uitdagende gedachten is het meest vergeten item als het gaat over afslanken.  In deze blogpost wil ik je meenemen naar de 5 meest beperkende gedachten die we vaak hebben en bespreek ik ook de 5 uitdagende gedachten die je een heel stuk verder zullen brengen in het behalen van je doel.
Read more...

5 handige tips om dat winterdipje te vermijden!

5 handige tips om dat winterdipje te vermijden!

 

5 handige tips om dat winterdipje te vermijden want het was de afgelopen dagen weer wat en ik zat echt in een dip. Dan is het ook voor mij weer opletten. Ik zat lekker in de flow, alles ging prima en dan toch dat vervelende dipje. Ik ben aan het afvallen en super enthousiast bezig met mijn nieuwe ik. Tot afgelopen dagen. En ik weet eerlijk gezegd niet wat er aan de hand is.

Read more...

De organisatie van je kasten in de keuken!

De organisatie van je kasten in de keuken!

De organisatie van je kasten in de keuken is een belangrijke stap in de richting van een zeker resultaat want een opgeruimde keuken geeft een opgeruimd hoofd.
Fail to plan and you plan to fail, zei Jim Rohn, een bekende filosoof ooit.
Ik weet dat plannen en organiseren erg belangrijk zijn.  Maar soms komt het er niet van. Soms weet ik pas op het moment zelf waar ik zin in heb. Soms heb ik een “gezonde” zin en soms wil ik echt comfortfood, voedsel dat me na een superdrukke dag lekker verwent.  Zomaar uit het niks een gezonde maaltijd of een comfortmaaltijd op tafel toveren, kan alleen maar als je een goed georganiseerde keuken/voorraadkast/koelkast/diepvries hebt.
Read more...
 
Read Older Updates