Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt!


Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt want als het gaat om fit, vitaal en gezond ouder worden, zijn er veel factoren die kunnen bijdragen aan het hele gevoel van welzijn.  Van factoren zoals voeding, rust, stress, erfelijkheid en zo meer zijn slechts enkele van de vele zaken die jouw persoonlijke resultaat kunnen beïnvloeden.


Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : balans!

Hoe actiever we zijn, hoe belangrijker het wordt om ons lichaam voldoende voedingsstoffen te geven zodat we de beste versie van onszelf kunnen blijven.  Dit omvat vooral gehydrateerd blijven en op tijd uitgebalanceerde maaltijden eten.  Waarom hou je geen dagboek bij van dagdagelijks eten en maak je wekelijkse aantekeningen om bij te houden hoe je je voelt?

Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : slaap!

Maak van slaap een prioriteit want een goede nachtrust is essentieel voor het leiden van een gezonde en actieve levensstijl.  Het helpt ons hele lichaam te rusten en herstellen van onze activiteiten.  Probeer 6 tot 8 uur per nacht te slapen en zorg voor een goede slaaphygiëne.

Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : snack slimmer!

Veel van ons snacken de hele dag door en zijn er van overtuigd dat je beter kleine maaltijden eet dan grote maar veel snacks bevatten meestal weinig voedingsstoffen en heel veel calorieën.  Snack daarom slim met gezonde voedingsmiddelen en gezonde alternatieven van jouw favoriete snacks die je trek in eten zullen stillen zonder extra calorieën.
Speciaal daarvoor kan je mijn 65 gezonde tussendoortjes downloaden met opgave van snack en waar je ze kopen kan.  Klik daarvoor op bijgaande link :


Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : maak de balans op van je week!

Onze moderne maatschappij is een haastmaatschappij en is vooral heel stressvol.  Maak voor jezelf een balans op van wat er in je week gebeurde en waar je tijd momenteel naartoe gaat.  Het kan je helpen om misschien nog momenten van ontspanning of rust te ontdekken die je hiervoor nog niet echt kende.

Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : bereik jij je doelen!

Vaak verwijst men naar de dagelijkse tijd die je zou moeten gebruiken om te bewegen maar één ding is zeker, als je je conditieniveau wil verbeteren, zal er tijd voor moeten vrij maken.  Er zijn tal van apps die je kan downloaden en soms is een half uurtje vroeger opstaan al voldoende om je conditie flink op te krikken.  


Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : op maat voor jou!

We zijn allemaal mensen met verschillende lichaamstypes, die anders reageren op veranderingen in hun levensstijl en in hun algemene conditie.  Wij als vrouwen hebben er nog een stoorzender bij gekregen en dat zijn de hormonen.
Ik weet zelf uit ervaring hoe sommige vrouwen echt worstelen met deze problematiek en daarom nodig ik je graag uit in mijn gratis gesloten facebookgroep enkel voor vrouwen zoals jij en ik.

link facebookgroep

Blijf doen wat jij leuk vindt en creëer je gezonde levensstijl rondom je gezin, partner, werk en andere hobbies.  Ga op zoek naar de juiste keuzes en maak een plan in je dagelijkse routine.  Wil je meer lezen over de motivatietips dan kan dot door te klikken op :


Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : emoties!

Controleer je emoties.  De manier waarop we over onszelf denken, kan van invloed zijn op ons energieniveau en resultatenniveau.  Werk en vergroot je zelfvertrouwen door je gezondheidsdoelen te halen, je gevoelens op te schrijven en elke dag vijf positieve dingen over jezelf te zeggen.  Door het echt hardop te zeggen zullen deze je helpen om positief te blijven zodat het bereiken van je doelen makkelijker is.  Doe dit ook op baaldagen of dagen dat het minder goed gaat.

Maak een plan voor een gezonde levensstijl dat voor jou werkt : niet vergelijken!

Het is logisch dat we onszelf met anderen vergelijken maar eigenlijk is dit niet het beste wat we kunnen doen.  Door de doelen en resultaten van andere kan je een motivator vinden maar evenzeer een demotivator.  Het is maar een dunnen koord tussen beiden maar ga er steeds vanuit dat je uniek bent en je persoonlijke vooruitgang datgene is dat jou moet en zal motiveren.


OOhh ja zit jij al in mij vrouwencomunity? Heb je motivatie, tips of recepten nogig? 
Kom dan zeker in de groep. Van HARTE WELKOM 🌸


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment