Gezond eten is ook zondigen!

Gezond eten is ook zondigen klinkt zo raar zegt men voor mensen die heel veel of beroepsmatig met voeding bezig zijn maar is daarom niet minder noodzakelijk.  Enige tijd geleden zat ik op een meeting en op tafel stond een potje van die heerlijke zure beertjes.  Natuurlijk gaat dat naar mijn bekje want van die lekkernij kan ik niet afblijven.

Gezond eten is ook zondigen : Snoepje of chocola?

Dat is nu eens een dilemma dat ik vaak heb se.  Als ik dan op zo een meeting zit en ik neem een beertje of een chocola spreken sommige mensen mij verbaasd aan en vragen dan : "Jij een snoeper of chocolade-eter?"  Dit gezegde zegt veel over het beeld dat veel mensen over zij die veel met voeding bezig zijn en zien wat ze eten.  Wil dat dan zeggen dat je helemaal niet mag zondigen?  Natuurlijk niet, ik ben wie ik ben en geef me nu eens 1 goede reden waarom ik dat lekkers zou laten liggen?
Het beeld van de gezondheidsgoeroe die enkel granola, quinoa, groenten en fruit eet en water drinkt ........dat past helemaal  niet bij mij en ook niet bij wie ik ben.  Ik geniet nog graag maar met aandacht voor wat ik eet en drink.  Mag ik je wat verklappen : "Ik leef te graag!"
Waar ik veelal op let zijn mijn gezonde tussendoortjes en wil je dat ook doen dan heb ik hier het gratis cadeautje voor je : ( klik op de afbeelding)


Gezond eten is ook zondigen : Ontzeg jezelf niet alles!

Ik eet dus af en toe ongezond en so what?  Natuurlijk leeft ik een zo gezond mogelijke levensstijl en spelen voeding en beweging daarin een zeer belangrijke rol.  Dat wil echter niet zeggen dat ik als een kluizenaar leef en mezelf alles ontzeg want dat is net de fout die vele onder ons maken.  Ze starten met een dieet en crashen van de ene dag op de andere en eten niets anders meer dan MAG.  Totaal foute ingesteldheid want zo hou je het natuurlijk nooit vol en binnen de kortste keren heb je dan het gezegde dat dat dieet niet werkt.  
Heb je soms zin in dat snoepje, neem het.  Hou je van frieten?  Eet dan af en toe een lekker frietje.  Een andere keer die frisdrank die jij zo graag mag, doe dat dan.  Schrap de "een keertje" of "af en toe" niet uit je dieetwoordenschat want anders hou je een gezond dieet niet vol.

EET NIET ALLES WAT JE ZIET, MAAR ZIE WEL ALLES WAT JE EET.

Gezond eten is ook zondigen : Vers en zelfgemaakt!

Ik als gezondheidsgoeroe mag je dus vergeten.  Waar ik wel voor sta is een uitgebalanceerd ontbijt om te vertrekken vanuit een stabiele bloedsuikerspiegel.  Zou ik jou daarmee kunnen helpen?  Graag gedaan en ga dan snel naar  : watontbijtjij.be
Gezonde keuzes maken moet een gewoonte worden en geen opdracht want ook dan zal je het niet volhouden.  Bouw die gewoonte langzaam op want van de ene op de andere minuut veranderen zal niet lukken.  Kies in je favoriete supermarkt wel voor de gezonde varianten en vooral veel combinatie in groenten en fruit.  Je zal vanzelf merken dat de zin in zoet wegebt omdat je je zo goed gaat voelen na verloop van tijd en weet dat na dat lekkers zeker een energiedip volgt.
Wil je weten hoe ik dat doe of ben je gewoon nieuwsgierig, neem dan een kijkje op mijn website :
voorgoedslank.be

Verder heb ik ook nog een facebookgroep van allemaal vrouwen met ditzelfde motto waar handige tips worden uitgewisseld dus ik zou zeggen twijfel niet en kom in mijn besloten facebookgroep :


Of wil jij graag deelnemen aan de Queen Experience EXCLUSIEF VOOR VROUWEN? 
Het beste online 10 dagen  programma? 


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment