De grootste reden om juist te eten en goed te slapen is nochtans simpel.   Wil je geen geprikkelde, gefrustreerde vergeetachtige, humeurige ……….en ga zo maar een tijdje door, onuitstaanbare mens worden dan pak je dat probleem direct aan.  Eén remedie die voor iedereen werkt, is er helaas niet. Maar met het juiste eten, op tijd ontspanning en tijd voor jezelf zal je merken dat je beter zal slapen.
 
De grootste redenen om juist te eten en goed te slapen : de afbraakwerken stoppen.
Het is goed dat er zoveel aandacht is juiste voeding en voor slapeloosheid. Want een gebrek aan slaap is als afbraakwerken. Langzaam maar zeker zal het moeizaam opgebouwde kunstwerk dat je lichaam heet, gelijk gemaakt worden met de grond en hopelijk niet verder.  Vraag het ook maar aan ouders die net een baby hebben hoezeer slapeloosheid inwerkt op hun functioneren en alertheid. Vooral een lange periode niet slapen is niet goed voor je gezondheid.  Je zal na beperkte tijde het label van zombie verdienen en je keukenmateriaal zal vaker op de grond terug te vinden zijn dan in de kasten.   En laat daar in de keuken nu net een mogelijkheid liggen om dit probleem ook aan te pakken.  Immers gezonde voeding zorgt voor de juiste vitaminen en mineralen, de ondersteuning van vitale functies en je goed voelen in het algemeen. 
 
De grootste redenen om juist te eten en goed te slapen : de juiste keuzes.  
Gezonde voeding is niet alleen belangrijk voor je algemene gezondheid en vitaliteit, het is ook essentieel voor een gezonde nachtrust.   
Zeker voeding met vitamine B3, B6, B12.   Eet daarom regelmatig vismaaltijden, maaltijden met een variatie aan groenten en aardappelen.  
Vergeet geen vlees van kip of kalkoen.   Amandelen, ongezouten cashewnoten, bananen, sesamzaad en jawel chocolade echter pure chocolade in de hogere percentages. 
De juiste hoofdmaaltijden in combinatie met de gezonde snacks of tussendoortjes, maar die kan je vinden op voorgoedslank.be/gratis, zal je al een heel eind op weg zijn, op weg naar een betere nachtrust.

De grootste redenen om juist te eten en goed te slapen : je spijsvertering.  
Je spijsvertering is essentieel voor een efficiënte verwerking van voedingsstoffen. De spijsvertering is het proces dat zich vooral in je darmen afspeelt en een bijzondere invloed heeft op je algemene gezondheid, immuniteit, hart, humeur en andere ziektes en aandoeningen.   Gezonde voeding en de juiste voedingsstoffen zorgen voor een goede darmflora, minder kwaaltjes, algemeen goed gevoel en dus een betere nachtrust.
 

De grootste redenen om juist te eten en goed te slapen : minder stress.  
Onthaasten, bewegen zijn de laatste factoren waarover ik het even wil hebben.
Vaak krijg je het advies om te onthaasten, meer te bewegen, je stressfactoren te beperken, me-time te plannen en meer in de zon te komen.  En dat is allemaal goede raad. 
Hiervoor heb ik een tip voor je en ga alvast eens snollen op mijn site feelgoodcouple.be en daar kan je bijvoorbeeld een leuke gelaatsverzorgingsworkshop boeken samen met vriendinnen om een ontspannende avond te ervaren.
Vergeet echter de belangrijkste factor gezonde voeding en vooral juiste voeding niet.  Je kan hiervoor vrijblijvend een bezoekje brengen op mijn website voorgoedslank.be of op voorgoedslank.be/gratis waar je alvast 65 gezonde tussendoortjes kan vinden.  
Tips, tricks en gelijkgestemde zielen zal je zeker aantreffen als je zomaar in mijn facebookgroep Ja, ik wil graag in de facebookgroep 🤍Feelgoodcouple Community komen.

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

1 Comment

  1. Dank je wel voor je reminder en waardevolle tips, Suzy. Hihi, heel herkenbaar... als ik van alles uit mijn handen laat vallen, dan weet ik dat ik mijn rust mag pakken. Maar liever ben ik dat moment vóór natuurlijk.

Leave a Comment