De voordelen van gezonde tussendoortjes.

 

De voordelen van gezonde tussendoortjes situeren zich vooral op basis van het aantal maaltijden en het soort tussendoortje dat je naar binnen werkt.  Gezonde tussendoortjes hebben heel veel voordelen van jong tot oud maar hebben ook een aantal gevaren.  Dit laatste gaan we in een andere blog bespreken maar hier willen we het vooral over de voordelen van gezonde tussendoortjes hebben.


De voordelen van gezonde tussendoortjes : Ze voorkomen extreme honger.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van gezonde tussendoortjes is het voorkomen van extreme honger tijdens de maaltijden.  Honger komt gewoonlijk stilletjes binnen geslopen maar voor je het weet is het te laat en heb je al naar een ongezonde versie gegrepen in de vorm van snoep of andere zoete zonden.  Als je tussen je grotere maaltijden gezonde tussendoortjes eet, kan je dit vermijden en daarom heb ik iets voor jou dus wacht niet langer en neem dit cadeautje zeker in ontvangst :
Mijn 65 gezonde tussendoortjes.

Lees je echter graag nog meer ga dan naar : 

De voordelen van gezonde tussendoortjes : Ze houden je energie op peil.

Iedereen wil toch de ganse dag door voldoende energie hebben.  Hierbij is het belangrijk dat je bloedsuikerspiegel altijd het gewenste evenwicht blijft houden.  Als je een paar uurtjes na je grote maaltijd een dipje krijgt, is het eigenlijk gewoon een vraag van je lichaam om terug wat voeding. Op dit moment is het dus slim om voor een gezond tussendoortje te kiezen zoals fruit of proteïnereep.  Door deze keuze heeft je lichaam weer voldoende energie om door te gaan tot de volgende grote maaltijd.
De voordelen van gezonde tussendoortjes : Ze bevatten veel vitaminen en andere voedingsstoffen.
Nemen we nu bijvoorbeeld een stuk fruit waarvan we toch weten dat het heel wat belangrijke voedingsstoffen bevat.  De vitaminen C wat in de meeste soorten fruit aanwezig is net als eiwitten voor de spieropbouw en koolhydraten voor de energieopbouw.
Noten kunnen we ook eten en de juiste noten bevatten dan weer de nodige gezonde vetten.  Kies voor een gezond tussendoortje en je zal ook veel makkelijker afvallen.
Om meer te weten over afslanken in het algemeen lees je meer in mijn blogs over afslanken op :
 
 

 

De voordelen van gezonde tussendoortjes : Ze verbeteren je sportprestaties.

Doe je vaak aan sport dan wil je je spieren zo goed en snel mogelijk herstellen van een training. Een gezond tussendoortje kan je makkelijk eten na een training maar eveneens voor een training.  Gaan lopen op lege maag is niet direct het juiste idee en kan zelfs een bloedsuikerval in de hand werken. Dankzij gezonde tussendoortjes geef je je spieren wat ze nodig hebben waardoor ze weer beter gaan presteren.  Gebruik je ze na een training ga je beter herstellen.
 

De voordelen van gezonde tussendoortjes : Het is zo makkelijk.

In onze huidige haastmaatschappij heeft bijna niemand nog tijd dus zijn gezonde tussendoortjes handig in de omgang.  Denk maar aan de vele zaken die het momenteel moeilijker maken om gezonde maaltijden te bereiden en daarom zijn gezonde tussendoortjes erg welgekomen.  Je kan ze overal mee naartoe nemen en hebben praktisch geen plaats nodig.  Eigenlijk zijn ze noodzakelijk voor wie gezond wil leven.

De voordelen van gezonde tussendoortjes : Tot slot.

Kom alvast in mijn gesloten facebookgroep waar we regelmatig spreken over tussendoortjes en ideetjes uitwisselen wat goed en slecht voor je is.

Lees je graag meer over mijn programma dat ik voor je heb en hoe je in het algemeen gezond kan afslanken, neem dan een kijkje op mijn website voorgoedslank.be en meer bepaald op mijn pagina waar ik mijn plan van naaldje tot draadje uitleg :

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment