Wat als je wil afslanken maar niet sport!


Wat als je wil afslanken maar niet sport! Slank je dan wel af? Waarom zou je moeten sporten om af te slanken en de vraag die ook moet gesteld worden is of je wel kan sporten.  Weet dat 80% gebaseerd is op voeding en 20% van je resultaat is slechts gebaseerd op sporten dus is het antwoord voor jou nu al duidelijk, niet?

Waarom sport jij niet?

De vraag die al meer over de lippen is gegaan dan het aantal mensen dat er op deze wereldbol rondlopen, geloof me vrij.  De reden is ook simpel omdat de vraag steeds terugkomt na een periode van je te laten gaan.  Het is er weer even over en er moet iets gebeuren aan dat lijf, maar ik sport niet graag en hoe kan ik dan vet verbranden, vet verliezen en afvallen?
Is dit herkenbaar voor je? Je wilt een strakkere buik en het liefst plaatselijk vet verbranden op bijvoorbeeld je armen, buik of benen of poep. 
Kortom: wat is de beste methode om af te slanken en vet te verbranden? Moet je bijvoorbeeld een aantal keer per week cardio doen? Of werkt krachttraining het beste? 
Wat is op basis van de wetenschap de beste aanpak voor vetverlies?
 

Jij sport niet?  Hoe kun je dan het beste en het snelste vet verbranden?

De meest effectieve methode om vet te verbranden en af te vallen is door minder te eten, juist te eten en meer te bewegen, zelfs voor je eerste maaltijd. Meer bewegen is niet in het rood gaan sporten.  Vergeet diëten en leer hoe je op een gezonde manier je eetpatroon aanpast en aan beweging werkt. Hanteer een langetermijnstrategie die bij jou past en ga voor een gezondere levensstijl.
Veel mensen kennen deze theorie wel, maar in de praktijk blijkt het toch wat lastiger. Een nieuwe eet- en leefstijlgewoonte aanleren is niet in een week gepiept. Dit is bijna altijd ingewikkelder en pittiger dan gedacht en wordt vaak onderschat door mensen die willen afslanken.


Jij sport niet?  Is een dieet dan niet voldoende om ook vet te verbranden?

Vaak is de gedachte dat je even snel afvalt met een simpel dieet of voedingsschema en vervolgens dit nieuwe gewicht vasthoudt. Maar zo werkt het niet… Meer dan 90% van de mensen die een dieet hebben gevolgd, keren terug op het oude gewicht en krijgen te maken met het zogenaamde jojo-effect. Hieruit blijkt wel dat als je het gewenste gedrag op lange termijn wil doorzetten, dat motivatie, doorzettingsvermogen én een goed plan belangrijk zijn. Het gaat erom dat je het vol kunt houden, dus je kunt het jezelf het beste zo makkelijk mogelijk maken. Ook al betekent dat dat je wat langzamer afvalt dan je zou willen.

Jij sport niet?  Motivatie en doorzettingsvermogen!

Motivatie en doorzettingsvermogen zijn het startpunt om je doel te bereiken. Als je niet gemotiveerd bent om af te vallen, dan houd je het ook niet vol. Bedenk voor jezelf waarom je die paar kilo kwijt wilt. Wat is jouw motivatie? Schrijf dit voor jezelf op. 
Zoek een buddy, iemand waar je samen je weg mee aflegt want er komen moeilijke momenten, daar moet je niet aan twijfelen. Ik zal er ook wel zijn om je op te peppen en je terug te motiveren maar ik moet ook eerlijk tegen je zijn en soms een minder prettige boodschap brengen maar weet : elk systeem zonder coaching en controle is een verloren systeem. 
Snel afvallen is GEEN optie!


Jij sport niet?  Wat is ons plan van aanpak? 

Daar moet je niet ver voor zoeken want ga naar voorgoedslank.be of naar de website voorgoedslank.be/gratis of voeg je toe aan de facebookgroep feelgoodcouple community en wij bezorgen je het plan, de motivatie, de ondersteuning en behalen samen jouw doel.Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment