Een boodschap voor iedereen om je goed in je vel te voelen met deze 10 tips.


Er is niets zo belangrijk in een mensenleven dan energiek, fris en met een goed gevoed aan de dag te beginnen.  Een boodschap voor iedereen om je goed in je vel te voelen met 10 tips.  Echt zin hebben iedere dag weer om er iets van te maken.  Verzorging en voeding spelen hierbij een cruciale rol en in deze blog gaan we je met 10 tips op weg helpen naar wat jij kan doen om deze tekst om te zetten naar beleving.

Tip 1 : Verzorg je bij het opstaan.

Een verfrissende douche doet wonderen en maakt je wakker.  Gebruik geen te warm water zodat jij niet alleen maar ook je huid schrikt van het water.

Tip 2 : Hydrateer voldoende.

Vergeet niet dat niet enkel je buitenkant water nodig heeft maar ook je binnenkant.  Weet dat je tijdens het slapen heel wat vocht opgebruikt en dat moet terug aangevuld worden. Gemiddeld spreken we over een één liter water per 30 kg lichaamsgewicht dat je gedurende de dag moet drinken (koffie is geen water). 

Tip 3 : Verzorg je huid.

Verzorg je na het douchen want je huid is je grootste orgaan en vraagt om de juiste verzorging.  Heb je geen idee wat er daarvoor nodig is neem dan een kijkje via deze link.

Tip 4 : Geniet van je ontbijt.

Neem de tijd en geniet van een uitgebalanceerd ontbijt.  Het ontbijt is nog altijd koning en hier wordt de basis gelegd van voldoende of te weinig energie door de dag.  Kies voor jezelf producten en samenstellingen waardoor je uitkijkt naar het ontbijt.

Voila nu ben je helemaal klaar om je dag fris en monter en vooral met de volledig opgeladen lichaamsbatterijtjes aan te vatten.  Heb je heen idee van hoe een correct ontbijt er uit ziet, vul dan via deze link het formulier in en wie weet kan ik je op één of andere manier wel helpen.
 
Tip 5 : Regelmatig bijvullen.
Zorg vervolgens dat je gezonde en voedzame tussendoortjes in je kast hebt liggen want die heb je ook nodig door de dag om je bloedsuikerspiegel in balans te houden en niet steeds dat hongergevoel te hebben.
Tip 6 : Lichte maaltijden.
Schenk voldoende aandacht aan je lunch.  Zorg dat deze nooit te zwaar op de maag blijft liggen, combineer met voedingswaar die licht verteerbaar zijn want als dat zo niet is kan het ook zijn dat jij gaat liggen of bij een winterzonnetje achter glas ver afwezig raakt.

Tip 7 : Vergeet je namiddag niet.

Zorg wederom voor een gezond en voedzaam 3 of 4-uurtje in de namiddag om die verschrikkelijke zin in alles wat je ziet niet te laten overnemen.  Het is trouwens erg verleidelijk als je na je dagtaak nog naar de winkel moet om je avondeten voor te bereiden en je wil alles meenemen waar je zin in hebt.
 
Heb jij ook moeite met de juiste keuzes te maken ga dan eens kijken naar mijn 65 tussendoortjes en het super praktische en toepasbare e-book dat ik daarvoor gemaakt hebt.   Het zal je zeker inspiratie geven om in de winkel de voor jouw lekkerste keuzes te maken.


Tip 8 : Regelmatig uit je stoel of zetel.

Tracht gedurende de dag regelmatig te bewegen.  Neem op je werk de trap ipv de lift als het in de mogelijkheid ligt.   Woon je vlakbij je werk kan je overwegen te voet of met de fiets te gaan.  Ik verzeker je dat je als een heel ander persoon thuis komt.

Tip 9 : Ontspan.

Hobbies en ontspanning.  Zoek een hobbie of ontspanning die bij je past en waar je telkens weer naar uitkijkt.

Tip 10 : Rusten is herstellen.

Neem voldoende rust.  Dat verschilt van persoon tot persoon maar voldoende rust is essentieel voor iedereen.

Wil je meer van dit en te weten komen hoe ik er voor zorg dat ik dagelijks de juiste voeding gebruik kom dan in mijn facebookgroep feelgoodcouple community of bekijk de mogelijkheden op voorgoedslank.be of feelgoodcouple.be.

Wij helpen jouw zeer graag vanuit ons hart.

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

1 Comment

  1. Super interessante tips ... velen vergeten idd dat je vanbinnen ook goed moet verzorgen om er vanbuiten ook goed uit te zien 😉

Leave a Comment