In 5 stappen de dag door!


In 5 stappen de dag door is een keuze waardoor je naast een juiste start ook nog eens regelmatig eet waardoor je lichaam in de modus verbranding blijft.  Je lichaam vergelijken we vaak met een kachel, gooi je geen hout op je kachel zal het vuur uitgaan.  Geef jij je lichaam geen voeding zal je energie wegzakken.In 5 stappen de dag door : Stap 1 : Het ontbijt.

 
Het ontbijt is en blijft de belangrijkste maaltijd van de dag en wel omwille van verschillende redenen.  Je lichaam moet op gang komen en heeft daarvoor input nodig in de vorm van voeding.  Belangrijke factor in dit gegeven is dat je ervoor moet zorgen dat je een uitgebalanceerde maaltijd neemt.  Uitgebalanceerd omdat je bloedsuikerspiegel niet zal gaan pieken en voor vetopslag zorgen en om je verbranding op de juiste manier op gang te brengen.  Je kan natuurlijk je ontbijt correct samenstellen met de traditionele voeding maar dat zal je al gauw veel tijd en inzicht kosten om dit te doen.  Om een makkelijk, correct en wetenschappelijk getest ontbijt te gebruiken, neem je maar eens een kijkje op onze website WWW.VOORGOEDSLANK.BEof vul je formulier wat ontbijt jij in en samen komen we er zeker uit. Ik geef je tips & advies omtrent jou eigen eetpatroon en help je om jou doel te halen en te behouden.
 

In 5 stappen de dag door : Stap 2 en 4 : De tussendoortjes.

 
Waarom stap 2 en 4.  Eenvoudig omdat we in de voormiddag rondom 10 uur het spreekwoordelijke dipje krijgen en rennen we naar een tas koffie, een frisdrank of een suikerrijke snack omdat ons lichaam om suiker vraagt.  Dit fenomeen zal zich opnieuw voordoen in de namiddag omstreeks 15-15.30 uur.   
Onze bloedsuikerspiegel nam even een duik en die moet terug omhoog.  Het nefaste aan deze zaak is er ook telkens een vetopslag is.  Leer daarom ook de juiste keuzes te maken in de tussendoortjes die je eet.  Ze zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel.  Tips ga je vinden in onze gratis link DOWNLOAD HIER JE E-BOOK 65 TUSSENDOORTJES

 In 5 stappen de dag door : Stap 3 : De lunch.

 
De lunch of ons middagmaal is best luchting.  Het woord vertaald uit het Engels betekent gewoon break of middagmaaltje.  We houden de lunch ook best luchtig maar ook uitgebalanceerd omdat we weer niet willen dat onze bloedsuikerspiegel een rush neemt omdat we in de namiddag weer fit en monter verder moeten. Gezonde keuzes van lunches is superbelangrijk maar ook afhankelijk van de smaak van de gebruiker.  Daarom is een standaard in deze maaltijd niet zo evident maar heb je interesse, kom dan in mijn facebookgroep feelgoodcouple community.  Huppakee klik hier en kom in de facebookgroep enkel voor " Vrouwen" 💗
 
 
 
 

In 5 stappen de dag door : Stap 5 : Het diner of de avondmaaltijd.

 
Bij het diner of de avondmaaltijd letten we vooral op de samenstelling van ons bord namelijk vetten, eiwitten en koolhydraten.  Een uitgebalanceerde maaltijd geeft een variatie aan deze voedingsstoffen. De aard van de voeding is super belangrijk maar ook de kleur draagt bij tot de aanwezigheid en voeding met de juiste stoffen.  Bij elke maaltijd is het daarom van belang om inderdaad de juiste keuzes te maken.  Daarom kan mijn SUZYS QUEENS PLAN je helpen om de juiste keuzes te maken die voor iedereen verschillend kunnen zijn. 

In 5 stappen de dag door : Wat verder nog van belang is.

 
Het menselijk lichaam bestaat het grootste deel uit vocht dus zal het je niet verbazen dat goed drinken een essentiële factor is in je eetpatroon.  Vocht verlies je immers ook op verschillende manieren, beweging, sporten en ja zelfs in je slaap.  Die hoeveelheid verlies moet aangevuld worden.
 
Het klinkt misschien raar maar voldoende rust is eveneens essentieel in een gezond en evenwichtig eetpatroon. De hoeveelheid rust is verschillend van persoon tot persoon maar luister naar je lichaam en als je je na X uren slaap fit en uitgerust voelt, is dat jouw hoeveelheid rust. 
 
Dit alles draagt er vooral toe bij dat je lichaam beter in staat is om ziektemakers aan te pakken. Denk maar heel recentelijk terug aan corona en hoe belangrijk onze immuniteit is.
 
Dus voor een totaal plan ga je best even naar voorgoedslank.be/suzysqueens en kan je in mijn facebookgroep komen van vrouwen die zich goed willen voelen feelgoodcouple community.  

Succes alvast met jouw keuze.

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment