EEN AANTAL TIPS VOOR JE GOEDE VOORNEMENS IN JANUARI : AFSLANKEN!

 
Een aantal tips voor je goede voornemens in janurai : afslanken.  Januari gaat er weer zeer snel zijn dus je goed voorbereiden is half werk vandaar deze inspiratie wat je kan doen als voorbereiding.  
Ik heb er inderdaad de meest populaire uitgenomen en dat is afslanken maar dat kan ook een hele opgave zijn. De ene begint extreem te sporten, de ander begint gezond te eten enz.  Iedereen doet z’n best om lekker in het vel te zitten!
Onze maatschappij is echter een haastmaatschappij en de meeste mensen hebben gebrek aan tijd. Daarom is het bijvoorbeeld te overwegen om af te slanken met een plan en een coach die denkt voor jou.
 
 

Goede voornemens in januari : afslanken, tip 1 : Weet dat je meer calorieën moet verbruiken dan je binnenkrijgt!

 
Voordat we vertellen hoe je kunt afslanken, is het goed om te weten hoe afslanken echt werkt.  Het principe komt neer op het feit dat je meer calorieën moet verbranden dan dat je opneemt. Door dit proces gaat je lichaam namelijk reserves (vetten) aanspreken om te verbranden. En het verbranden van die vetten zorgt ervoor dat je afvalt.
 

Goede voornemens in januari : afslanken, tip 2 : Wat zijn bijvoorbeeld maaltijd vervangers?


Vooreerst moet je goed weten dat we spreken over maaltijd vervangers en niet over dieet shakes, dat is een essentieel verschil.  Maaltijd vervangers zijn populair omwille van het hogergenoemde issue namelijk dat we in een haastmaatschappij leven en de race tegen de klok begint als onze wekker ’s morgens afloopt. 
Zo’n maaltijd vervanger komt voor in poedervorm of in repen en zit boordevol vitaminen en mineralen. Je voegt er water of een plantaardige vloeistof aan toe en hoppa, je hebt een drinkbare maaltijd, knabbel je graag ook geen probleem want je kan de poeder ook in je yoghurt,platte kaas, kwark  doen of met granen. Zelfs pannenkoeken of wafels maken is géén probleem.
Het kan dus ook voorkomen in de vorm van repen. Alles wat je nodig hebt, zit erin. En dat met minder calorieën dan de gemiddelde maaltijd.  Super belangrijk is dat sommigen van hoogwaardige kwaliteit zijn en wetenschappelijk onderbouwd.
Afvallen met maaltijd vervangers is populair omdat het ook zo makkelijk is. Ga maar na: de bereidingstijd en het drinken wordt tot het minimum beperkt en je hoeft geen kcal  te tellen, wegen, combineren enz……Trouwens een maaltijd die je klaar maakt moet je op eten wat dan weer niet het geval is met de maaltijd vervanger die je gerust koel kan bewaren en meenemen.
Hoeveel per dag? Dat hangt af van je persoonlijke voorkeur. In principe kun je elke maaltijd vervangen met een maaltijdvervanger. Ook met één per dag beperk je je calorie-inname al! Eet ter aanvulling wel genoeg groenten en fruit én drink genoeg water.  Niet minder eten maar wel juist leren eten en ervoor zorgen dat je de juiste mbinatie hebt op je bord. Zowel in de ochtend - lunch als diner.
 
 

Goede voornemens in januari : afslanken, tip 3 : Wat zit in maaltijd vervangers?


Maaltijd vervangers bevatten alle voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Denk aan eiwitten, koolhydraten, vitamines en mineralen én gezonde vetten. Dit maakt afslanken een stuk makkelijker: je krijgt binnen wat je nodig hebt, zonder over je calorieën heen te gaan!
 

Goede voornemens in januari : afslanken, tip 4 : Waar moet je op letten?

Voor afvallen met maaltijd vervangers moet je op een paar dingen letten. Het eerste wat je moet doen: check de voedingswaarden en ingrediënten op de verpakking. 
Zit er niet te veel suiker in : van suiker krijg je sneller honger. Zijn er voldoende eiwitten want eiwitten geven je een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel een tussendoortje pakt. Combineer je maaltijdvervangers met beweging? Juist dan wil je voldoende eiwitten binnenkrijgen – het herstelt je spieren.
De beste maaltijd vervangers om af te slanken bevatten in ieder geval genoeg eiwitten, beperkte suikers, vitaminen en mineralen en voldoende vezels.
 

Goede voornemen in januari : afslanken, tip 5 : Gouden raad!


Wil je op een makkelijke manier afslanken zonder veel tijd te verliezen? Maaltijdvervangers zijn ideaal, juist voor mensen met een druk leven.
Ik heb een compleet plan voor je met mij als coach :  suzysqueensplan E-book 65 tussendoortjes de juiste combinatie op je bord en zoveel meer.  
Voeg je zeker ook toe aan mijn gesloten facebookgroep HUPPAKEE KLIK HIER EN KOM IN DE FACEBOOK GROEP " ENKEL VOOR VROUWEN" 🤍 voor alle vrouwen die zich herkennen in deze problematiek.
Een waardevolle tip is ook : Zoek een buddy want samen ga je altijd meer kunnen en betere resultaten boeken!!!!

JOUW BEURT:
Wat zijn jou goede voornemen van 2022?


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment