Wat is afslanken.

Wat is afslanken want afslanken is momenteel super hot.  Logisch ook als we weten dat momenteel ongeveer 1 op 3 mensen in onze huidige maatschappij last heeft van overgewicht of obesitas.  Afslanken is echter ook best moeilijk en daarom is het van belang eerst een goed zicht te krijgen op wat nu juist het probleem is en wat we eronder verstaan.  In deze blog ga ik jullie alvast proberen een goed inzicht te geven in de problematiek vooraleer we verder gaan.Wat is afslanken : Wat verstaan we onder afslanken!


In 95% van de ondervraagden is het antwoord dunner worden, gewicht verliezen.   
Als we er woordenboeken er op naslaan komen we te weten dat afslanken eigenlijk pas ontstaan is in de jaren zestig en een mooier woord is voor vermageren.   Dit is de betekenis die het heeft als het over het menselijk lichaam gaat maar er is ook een tweede vertaling.
Afslanken is ook ingeburgerd in de bedrijfswereld en heeft daar de betekenis van beperken of naar minder gaan bijvoorbeeld bij een reorganisatie personeel afvloeien.
We kunnen ons echter de vraag stellen als we spreken over afslanken in termen van het menselijk lichaam hoe doen we dat verantwoord?
Zelf ben ik eerder voorstander van de tweede mening, beperken of naar minder gaan want iedere vrouw heeft een ander beeld van haar ideale lichaam.   Daarom is het juiste ontbijt en verder juist eten bij mij zo belangrijk met de juiste tussendoortjes.  Wil je hierover inspiratie kan je mijn gratis e-book downloaden door op bijgaande link te klikken :
 
 
In deze blog ga ik jullie het wel en wee van afslanken proberen duidelijk te maken en daarom wil ik beginnen met de invloed van afslanken op je gezondheid.   Ik geef je zoveel mogelijk inspiratie en motivatie en je kan zoveel meer te weten komen in mijn blogs over afslanken in :
 
 

Afslanken : Afslanken en gezondheid.

 
Een slanker persoon heeft namelijk veel meer voordelen dan enkel het bekomen van een mooier lichaam. Het heeft namelijk ook een enorme invloed op je denken en functioneren.  Mensen die minder overgewicht hebben pakken meer zelfvertrouwen.  Let maar eens op hoeveel mensen in je omgeving met een groot overgewicht die een complex met zich meedragen en angst hebben om wat de buitenwereld van hen denkt.   Echt overgewicht kan heel vaak ook leiden tot isolatie want die mensen durven amper nog buiten komen of zich in de openbaarheid vertonen.
Een ander feit is dat mensen met geen of minder overgewicht vitaler zijn dan zij die dit wel hebben. Opstaan ’s morgens kan al een enorme beproeving zijn voor mensen met een echt overgewicht.
Niet enkel bij jonge mensen kan overgewicht een kritische factor zijn maar vooral mensen vanaf een bepaalde leeftijd zouden ernstig rekening moeten houden met een gezondheidsrisico.
Hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten, gewrichtspijnen end zijn maar een greep uit de mogelijke aandoeningen die een ernstige impact kunnen hebben op je leven.
 
Afslanken hoef je en doe je best niet voor een ander maar voor jezelf.  Als je last hebt van overgewicht ga dan even rustig zitten en denk na wat jouw motivatie is om een paar kilootjes te verliezen en jezelf vele gezondheidscadeautjes te geven.
Zoals hoger genoemd begin ik altijd met de gezonde tussendoortjes gevolgd door een totaal plan waarvan ik weet dat het zeker werkt omdat ik alles zelf heb ervaren en meer dan 10 jaar gezocht naar de juiste combinaties omdat ik zelf te lijden had onder overgewicht.  Wil je weten hoe mijn plan er uit ziet, klik dan op deze afbeelding :   👇👇👇

 
Ik ben er tevens altijd voor je want die moeilijke momentjes komen we allemaal tegen.  Mijn klanten komen in mijn gesloten facebookgroep waar we kunnen keuvelen en leren van mekaar.  Jij kan daar ook 
 SUPER WELKOM  klik 👇👇
 
Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment