Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen!

Waarom mijn  QUEENSPLAN   alles voor je gaat veranderen is omdat ik ervaringsdeskundige ben met ruim 10 jaar op de teller en alles wat er zowat bestaat in functie van diëten geprobeerd heb.  Gezond gewicht bereiken, behouden, afslanken of zelfs je gewoon goed voelen doe je niet door één ding te veranderen of toe te passen.  Je moet je manier van leven aanpassen.


Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen : Ik ben het bewijs!

Mijn plan is zoals gezegd gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring en bewezen door mezelf, zo simpel is dat.  Ik voelde me destijds erg slecht in mijn lichaam en met men gewicht.  Na de jaarwisseling weer een dieet om tegen de zomervakantie er iets of wat goed uit te zien in bikini.  Wanneer je je dan in de zomer op die vakantie en op menig terrasje je eens goed hebt laten gaan, wel dan ga je weer op dieet want tegen de feestdagen moet ik toch terug in dat leuke jurkje kunnen en zo ging het bij mij jaren.  Tot ik over de 40 was en werd de genoemde cyclus hoe langer hoe meer een last.  Ik moest iets vinden dat mij in staat stelde mijn doellichaam te behouden en toch regelmatig te genieten van wat ik wilde. Zoals je weet hou ik van mijn roze bubbels en ben ik een zoetebek.
Je kan alvast beginnen met het begin en daarom heb ik speciaal voor jou : een e-book met 65 Gezonde Tussendoortjes. πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
 
 

Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen : Slechts 12 weken.

Mijn QUEENSPLAN is een 12 weken traject dat jou als vrouw helpt om nooit meer te diëten en voorgoed slank te zijn.  De weg naar jouw ideale gewicht of droomfiguur.  Het is een compleet programma waarbij je geen honger of jojo-effect meer gaat ervaren.  Je zal niet apart moeten gaan koken voor je gezin of jezelf en je zal je niet moeten bezig houden met ingewikkelde gerechten.  
12 weken is voor elke vrouw doenbaar en je zal resultaat behalen en leren behouden.  Je keuzes van voeding zal zodanig veranderen dat je niet meer op zoek moet naar één of ander dieet.  Op basis van je huidig eetpatroon zal ik samen met jou keuzes maken die jij wil en toch mogen, mooi toch! Afslanken en blijvend genieten dat wil jij toch ook? 
 
En : Ik WEET dat MIJN QUEENSPLAN alles voor je gaat veranderen.
(klik op deafbeelding en lees alles over Suzy's QueensplanπŸ‘‘ 

Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen : Uniek, simpel, resultaat behalen en behouden. 

Mijn plan is gebaseerd op drie zuilen waarbij we eerst gaan kijken wat juist het probleem is.  Daarna gaan we kijken wat jouw verwachtingen zijn, de mogelijke oplossingen zijn en wat ik je kan bieden om deze verwachtingen te verwezenlijken.
Onder elke van de drie zuilen zitten nog vier modules die we nader gaan bekijken en invullen naar jouw keuze en je zal zien dat alles als een puzzel in mekaar zal passen.
Als we het voorgaande allemaal weten gaan we jouw Queensplan invullen en toepasbaar maken binnen je huidige leefomgeving.  Je zal evolueren van onzeker, ontevreden vrouw ,  wondermiddel, naar een zekere, trotse,  tevreden en mooie vrouw die jij wil zijn. Je zal stralen naast je partner en je bent een voorbeeld voor je kind(eren). Je gaat: De meest gelukkige relatie  hebben omdat jij vol zelfvertrouwen glundert als vrouw. 
Je zal, als je mijn plan volgt, resultaat behalen en behouden.  Steeds weer op zoek gaan naar een volgende dieet zal voorgoed verleden tijd zijn en je zal je resultaat kunnen behouden. Zie hier een glimp van mijn programma. πŸ‘‡πŸ‘‡
 
 

Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen : Extra bonussen. 

Start je met mijn QUEENSPLAN zal je aanspraak kunnen maken op diverse extra’s ter ondersteuning van jouw programma.  Je kan in mijn gesloten facebookgroep komen van gelijkgestemde vrouwen waar we mekaar gaan motiveren en stimuleren.  Je zal in deze groep door mij de nodige extra ondersteuning krijgen en je kan altijd aan mij vragen stellen of aan collega vrouwen.  Je kan hier ook extra leuke cadeautjes verdienen.
Ik laat je niet los tot we tot het door jouw gewenste resultaat hebben bekomen en in de eerste maand zal je hiervoor 5 gratis gesprekken krijgen waar we samen de nodige sturing kunnen geven aan jouw plan.  
Verder worden er regelmatig door mij e-books gemaakt waar jij van kan genieten.   Er zullen ook maaltijdplannen zijn, boodschappenlijstjes enz…..πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
 

Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen : DE PRIJS.

Jij moet natuurlijk de keuze maken om in te stappen maar ik daag je uit om op zoek te gaan naar een totaal plan zoals boven staat beschreven.  Een plan waar je ondersteuning, persoonlijke gesprekken, extra bonussen, plannen, boodschappenlijstje en opvolging krijgt voor het belachelijke bedrag van amper 199 euro
Het super interessante is dat je voor het leven een gezonde richting gaat leren kiezen waarbij alles wat jij nodig hebt en goed vindt, door mij zal aangeboden worden.
Je kan alvast nu in mijn gesloten facebookgroep komen :

Je kan ook naar mijn website :Voorgoed Slank πŸ‘™surfen om te kijken of er wat voor je tussen zit maar weet dat ik je live ook heel graag help of als je persoonlijke vragen hebt, boek dan een persoonlijk gesprek met mij via : deze link: ik wil graag een gesprek ( 20min.)
 
Ik WEET dat MIJN QUEENSPLAN alles voor je gaat veranderen.  
Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❀

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment