Tips bij supplementen!

Tips bij supplementen!

 
Tips bij supplementen is op het zachts gezegd zeer zinvol en sla deze zeker zomaar niet in de wind.   De basis is immers altijd uitgebalanceerde voeding en in uitzonderlijke gevallen zijn supplementen aangewezen om te gebruiken.  We zetten in deze blog je op al aardig op weg om een goede keuze te maken.


Tips bij supplementen : Je besluit supplementen te gebruiken.

Uiteindelijk heb je dan toch besloten om bepaalde voedingssupplementen te gaan gebruiken.   Hieronder ga ik een paar tips geven waarmee je rekening kan houden maar eerst wil ik je er op wijzen dat een gezond ontbijt, gezonde tussendoortjes en uitgebalanceerde maaltijden de basis vormen en in normale omstandigheden meer dan voldoende zijn om geen supplementen te moeten gaan gebruiken.
Ik help je met je ontbijt graag op weg en daarvoor kan je klikken op :  watontbijtjij.be
 
Voor je gezonde tussendoortjes heb ik een gratis e-book voor je : 
 

Verder heb ik een volledig en uitgewerkt plan dat je kan bekijken op : SUZYS QUEENS PLAN 👑
 

Tips bij supplementen : Tip 1.

Kies dan voor een supplement van een vertrouwd merk omdat je dat vertrouwen geeft.  Producten die bij de apotheker verkrijgbaar zijn, hebben al een zekere mate van geloofwaardigheid.  Wat je ook altijd kan doen is het product even op google intikken en kijken wat mensen ervan vertellen, zo heb je toch een beter idee van wat het product doet en wat de ervaringen zijn.
 

Tips bij supplementen : Tip 2.

Als je het product dan toch gekozen hebt, controleer dan de houdbaarheidsdatum.  Zoals gezegd worden vertrouwde merken of die van de apotheker, regelmatig verkocht zodat je minder bang hoeft te zijn dat je een oud product koopt.  Koop geen producten die verlopen vooraleer je alle tabletjes hebt gebruikt of die nog maar een maand houdbaar zijn.  Deze raadgeving is zeker van toepassing als je besloten hebt om supplementen online te kopen.
 

Tips bij supplementen : Tip 3.

Belangrijk is ook om te kijken hoe een product moet bewaard worden en dat kan variëren van de koelkast tot op een koele en droge plaats.  Zet voedingssupplementen nooit op een warme plaats zoals bijvoorbeeld boven de koelkast omdat deze warmte afgeeft.  Een aantal supplementen zijn daar heel gevoelig aan.
 

Tips bij supplementen : Tip 4.

Het voor mij allerbelangrijkste bij supplementen is dat je je niet laat misleiden door mooie praatjes.   Weet dat het resultaat van een voedingssupplement altijd de combinatie is met je reguliere eetpatroon en de juiste keuzes op je bord en in de winkel.  Een voorbeeld daarvan is als je leest dat je van een product energiek wordt.   Dat zal niet zo zijn als je de juiste combinatie niet gebruikt.  Op een product-etiket van een voedingssupplement mag nooit voorkomen dat ze ziekten genezen of een behandeling vervangen.  Er mag zelfs niet naar verwezen worden maar er mag wel op staan dat het een gunstige invloed heeft op………
Lees ook altijd de lijst met ingrediënten omdat je dan weet dat het product de ingrediënten bevat die jij zoekt of nodig hebt.
 

Tips bij supplementen : Tot slot.

Je zal begrijpen dat ik vooral een gezond ontbijt en uitgebalanceerde voeding op je bord promoot en geen supplementen alhoewel ik niet ga ontkennen dat deze in bepaalde omstandigheden niet nuttig kunnen zijn.  In mijn gesloten facebookgroep voor vrouwen 40+ delen we regelmatig tips en tricks omtrent dit onderwerp en kunnen ook vragen gesteld worden wat de ervaring met supplementen zijn.  
Kom dus snel naar deze facebookgroep 👇👇

Lees je graag meer over supplementen kan dit en wel :

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment