Afslanken doe je zo met deze 5 tips !!


Afslanken doe je zo met 5 tips. Laat je inspireren door niet te diëten maar juist te eten en droom alvast van jouw beste versie.
Elk dieet zonder de juiste voedingskeuzes doorheen de rest van je dag is zinloos en zal al snel leiden naar het zo bekende jo-jo effect.  Laat het zover niet komen nu!

Lap, je fronst je wenkbrauwen al want je denkt dat hier de zoveelste profeet is die je gaat vertellen hoe nu voorgoed slank kan worden met niet diëten maar juist te eten en hoe je zeker resultaat kan boeken. Dat is nu net hoe wij het anders doen en wel omdat we voor iedereen een oplossing willen die eigenlijk best simpel is toe te passen. Niet diëten maar juist eten is onze eenvoudige slogan en elk pondje gaat door het mondje is een wijsheid als een koe. 
Waarom denk je dat jij het weer niet gaat kunnen?
Daarom ben jij voor ons de belangrijkste factor, jouw resultaat en wat jij wil en niets anders.
Blijf zeker verder lezen want op het einde van deze informatie heb ik nog een leuk extraatje voor jouw.

Afslanken doe je zo: tip 1. 

Het ontbijt blijft koning en als je 's morgens ervoor kan zorgen dat al de ingewikkelde vakjes van je lichaam voldoende gevuld raken op een simpele, snelle en lekkere manier, ga je de dag probleemloos en energiek doorkomen. We kunnen het vergelijken met een huis bouwen. Als je geen goede fundering legt, de beton is van slechte kwaliteit en je gebruikt deze op een foute manier, zal je huis vroeg of laat komen te verzakken of instorten met alle gevolgen van dien. Naar het zuiden van Frankrijk rijden met een lege benzinetank is ook niet mogelijk, zo is het net bij het lichaam van de mens. Daarom is het noodzakelijke super veel aandacht te besteden aan je eerste maaltijd van de dag.
 

AFSLANKEN DOE JE ZO: TIP 2. 

Jaaaaa, de meeste kennen het want in de loop van de voormiddag gaan ze het spreekwoordelijke dipje ontmoeten. Meestal daagt dit op rond 10 - 10.30 uur. In plaats van bijvoorbeeld een tas koffie of een snackje uit de automaat dat vooral suikerrijk is, gaan we je regelmatige gezonde snacktips geven. Zowel het ontbijt als de dipjes overdag hebben allemaal te maken met een golfbeweging van onze bloedsuikerspiegel. Door onze eetreactie hierop gaan we zonder we het eigenlijk weten, X gram vetopslag krijgen maar gedurende ons leven gaat het vermenigvuldigen snel en zie je mensen uitzetten. Een zeer vaak gehoord excuus is het ligt aan het ouder worden, lekker niet dus !!
Samengevat ga je bij het begin van de dag starten met een goede, gezonde basis, we leren je ook tweemaal gedurende de dag gezond snacken en we gaan je voldoende water- en/of watervervanger leren drinken zonder de fout te maken naar frisdrank of alcohol te grijpen. Hiervoor hebben wij ons Suzys Queens Plan.

AFSLANKEN DOE JE ZO: TIP 3. 

Bewegen is een andere super belangrijke factor, maar het hoeft niet synoniem te staan met intensief sporten. Voor zij die beginnen is beweging een paar maal per week gaan wandelen, naar de bakker, beenhouwer, supermarkt in de buurt fietsen maar vooral iets zoeken waar je plezier aan hebt zonder je altijd te moeten forceren. Zoek een buddy, vriend of vriendin waarmee je regelmatig gaat bewegen, samen is altijd leuker. Bewegen zet je energiehuishouden in werking. Als je nood hebt aan inspiratie bieden wij je onze online work-outs aan die je thuis kan doen in de tijd die je zelf bepaald. Voor hen die het krachtig willen aanpakken en resultaat gericht op korte termijn hebben we onze challenges.
  
 

AFSLANKEN DOE JE ZO: TIP 4. 

Geen hongergevoel hebben is prioriteit, de juiste combinaties in lunch en avondeten is superbelangrijk. Wij leren je het. De bouwstenen van je lichaam zijn de eiwitten, vitaminen en mineralen zodat we daar extra aandacht aan gaan besteden. Variatie in het kleurenpalet op je bord en variatie in keuze doorheen de weekdagen. We leren je het allemaal op het tempo dat jij bepaald. Kom daarom in onze facebookgroep feelgoodcouple community
 
De community is een facebookgroep van gelijkgestemde vrouwen die onderling tips en adviezen uitwisselen. Suzy ga je hierin vaak ontmoeten en deze community gaat je beschermen tegen alle negatieve invloeden en meningen van zij die het altijd beter weten. Hier kan je groeien en leren op je eigen tempo zonder die oh zo externe druk en strakke regimes.  
 

AFSLANKEN DOE JE ZO: TIP 5. 

Juist eten begint in de winkel en je keuken. Wat dacht je van een winkellijstje, weekplanningen die je op koers houden en mijn persoonlijke begeleiding die onbetaalbaar is, krijg je er gratis bij, vragen, lezen en doen is het enige wat voor jouw is.
Geen moeilijke terminologie van wat je allemaal moet klaarmaken en welke voedingsstoffen je moet tellen.  
Nee nee, receptjes en voeding die snel en makkelijk klaar te maken zijn en waarbij we alle voedingsstoffen binnen krijgen en toch denken aan het gegeven dat je nog kunt genieten van alle lekkere dingen.

 
Niet diëten maar juist eten, wij dagen je uit maar nu is het aan jouw.
 
Geloof je me niet? 
Twijfel je? 
Laat me het je bewijzen? 
Voorgoed slank in de versie die jij wil.  
De reis naar je nieuwe ik, jouw cadeautje klik hier     
De mensen die hier geklikt hebben en ons cadeautje hebben genomen maken ook kans op een extra geschenkje namelijk ons fantastisch kookboek. 
Uit de zal inzendingen door ons iedere maand een winnaar of winnares getrokken worden. 
 
Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment