De beste versie van jezelf want niemand is perfect!


De beste versie van jezelf want niemand is perfect.  Je wil je gelukkig voelen omdat het je voldoende zelfvertrouwen geeft en niet wil dat mensen achter je rug om je uitlachen met je voorkomen. Maar moet die beste versie dan het ideale beeld zijn dat de maatschappij op alle mogelijke mogelijkheden wil laten zien. Ik geloof het niet maar ik wil iedereen wel helpen naar een eigenbeeld dat je gelukkig bent en de uitgewerkte draagheid bezit.

Motivatie: het begin van alles!

Ideaal beelden nu tot onze samenleving maar zorgen er ook voor dat zovele mensen zich zo gaan gebeuren door vaak misleidende afbeeldingen. Nooit zit er volgens ons een modaal type mens in of denk jij over het volgende misschien ook zo?
Vind je me dan geweldig? Dat kan toch niet. 
Als ik de perfectie ben? Onmogelijke opgave. 
Hoe ik volledige controle heb? Vergeet het.
 
Alles begint met je eigen super motivatie, proberen staat vaak gelijk met mislukken en meestal denk je dan terug aan de zovele poging die je riet achter de rug. Kijk in de spiegel naar jezelf en bepaal wat voor jouw al een beeld zou zijn met je super tevreden zou zijn zonder die ideale beelden te denken.

Heb je een plan want zomaar werkt niet?   

Stel jezelf dan de vraag : "Wat is het voor jouw om de beste versie van jezelf te zijn?"  
Veel mensen antwoorden dan :  "Een paar kilootjes minder"  van  "Een stralender huid"  . “Meer  zelfvertrouwen hebben”  . Zou je tevreden zijn je de beste versie van jezelf hebben ontwikkeld, je een stralende huid had van meer zelfvertrouwen zou hebben? 
Weet dat voor elk persoon dit een andere uitvoering heeft.
Een kant-en-klare formule bestaat daarom niet. “De enige die ervoor kan zorgen dat jij je gelukkig gaat voelen en tevreden met jezelf, dat ben jij. Aan de slag dus!”
Echter je super plan uitgevoerd met een duidelijk en simpel en iemand die je steunt. Niet om het geld maar samen maken wij van jouw die gehouden.
Bij mij kan je het vinden in mijn   SUZYS QUEENS PLAN   waar al deze bedenkingen verzameld en voordelen naar jouw voor jou
 NIEMAND IS PERFECT ❤ LOVE YOURSELF ❤

Een goede opvolging is de sleutel van jouw succes, samen sterk!

Ook al ben je begonnen en al zovele jaren begonnen naar gerealiseerd.
Ook al heb je een duidelijk plan en heb je duidelijk in je hoofd van hoe je het traject wil uitvoeren.
Geloof me vrij, er gaan zeker momenten komen dat het nog moeilijker gaat. De resultaten zijn niet direct 100 % naar je zin of je loopt tegen een uitdaging aan. Daarom is het belangrijk dat er iemand is die je kan vertrouwen en die het allerbeste met je voor heeft en waarvan je weet dat die er zal zijn met de bekwaamheid en waar je altijd kan op rekenen voor en veilig. Bij gelijkgestemde zielen kan je dan weer in onze  feelgood communitygroep  .    
Iemand die er altijd voor je is om welke reden ook en waar je 100 % op kan rekenen. Diegene waarvoor jouw resultaat iets is ook het mijn eigen resultaat zou zijn.
Iets wat we moeten bereiken, water er ook gebeurt!!!!  

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment