In deze blog gaan we je leren hoe je in 5 stappen naar een volledige gelaatsverzorging kan gaan. Belangrijk om weten is dat een volledige gelaatsverzorging tenminste uit de vijf stappen bestaat die we in deze blog gaan bespreken.   Gelaatsverzorging is als een auto, op drie wielen zal moeilijker zijn dan op vier en zo is net met je gelaat.   Zorg dat je het volledige traject dagelijks aflegt.


In 5 stappen naar een volledige gelaatsverzorging: stap 1 reinigen.


Je gelaat reinigen doe je best tweemaal daags.  Bij het opstaan om de talg die ’s nachts is geproduceerd te verwijderen en ’s avonds om de onzuiverheden die de huid tijdens de dag heeft opgenomen te verwijderen.
Weet ook dat een gereinigde huid de verzorgingsproducten die je daarna aanbrengt beter opneemt.
De producten die ik promoot zullen je na gebruik verbazen.   Je huid zal fris aanvoelen en is klaar voor het aanbrengen van andere verzorgingsproducten.
Reinigen met water of met water en zeep is niet het beste idee. 
Water lost enkel de stoffen op die door water kunnen gereinigd worden. Talg is een vetachtige substanties, die niet door water opgelost zal worden. 
Zeep is te agressief en verhoogt de pH van de huid. Daardoor droogt de huid uit en voelt ze trekkerig aan.
 

In 5 stappen naar een volledige gelaatsverzorging: stap 2 toner.


Na het reinigen van de huid ga je een toner gebruiken.  Deze is geen reiniger of ontzetter, integendeel. Deze zorgt voor de vochtbalans en vormt een barrière.  De toner kalmeert de huid en beschermt deze.   De toner zorgt ook voor een betere opname van het serum.  Zo zal deze een efficiëntere werking hebben na een toner.
Je kunt dit product eigenlijk een beetje zien als de primer van je huidverzorging. Ofwel: het bereidt de huid voor op het vervolg. Na het reinigen, is het je eerste belangrijke product.
Zoals gezegd gebruik je deze best ’s morgens en ’s avonds.   De toner zal helpen het serum beter op te nemen.  Je huid voelt fris en schoon aan zonder uitdroging en de toner verzorgt je huid op milde wijze.  
 
 

In 5 stappen naar een volledige gelaatsverzorging: stap 3 lijn minimaliserend serum.

Na de toner breng je het lijn minimaliserend serum van mijn verzorgingslijn aan en die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.  Het geeft je een gladde en zachte uitstraling van je huid.  Om een maximaal resultaat te bekomen breng je deze best ’s morgens en ’s avonds aan na de toner.  Deze is geschikt voor alle huidtypes en belangrijs is om te weten dat er geen toegevoegde parabenen zijn.  
 
 
 

In 5 stappen naar een volledige gelaatsverzorging: stap 4 de ooggel en oogcrème.

 
Het ooggel die we gaan gebruiken ’s morgens na het lijn minimaliserend serum helpt de uitstraling van de delicate huid onder de ogen te verbeteren door je huid te verstevigen.  Het helpt om wallen onder de ogen te verminderen en het verfrist je look.
Het gebied rond de ogen bevat minder zweet- en vetklieren waardoor dit gebied zeer ontvankelijk is voor uitdroging.
De gel bevat revitaliserend komkommerextract en is geschikt voor alle huidtypes zonder toegevoegde parabenen. 
De oogcrème gaan we ’s avonds gebruiken na het serum en die heeft dezelfde eigenschappen als het ooggel maar gaat mee de huid rondom de ogen herstellen.
 

In 5 stappen naar een volledige gelaatsverzorging: stap 5 de dagcrème en nachtcrème.

 
De laatste stap in ons proces is ’s morgens na het ooggel de dagelijkse glow moisturizer of gewoon gezegd onze dagcrème aanbrengen.
De dagcrème zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid en maakt dat de huid glad en zacht aanvoelt.  Tevens helpt deze ook de zichtbare rimpels en fijne lijntjes vervagen en verdubbelt de vochtwaarde van je huid in 8 uur.  De dagcrème in ons assortiment is ideaal voor alle gelegenheden waar u wilt dat uw huid fris en zijdezacht aanvoelt of wanneer je je huid wil hydrateren.
De herstellende nachtcrème helpt de huid tijdens de nacht hydrateren.  De lange termijn hydratatie laat je ontwaken met een zachtere gladdere huid.  Het heeft verder dezelfde werking als de dagcrème en is geschikt voor alle huidtypes. 
 

TOP TIP


Ben je echter nog niet vertrouwd met deze vijf stappen of heb je echt interesse in de mogelijkheden, zou ik willen zeggen, neem eens een kijkje op mijn website KLIK HIER
Hier kan je ook een supertoffe PARTYTIME MET VRIENDINNEN , BUBBELS EN HAPJES boeken om zelf te leren hoe je deze vijf stappen toepast.
Wat ook heel leuk is, is mijn facebookgroep van gelijkgestemde vrouwen dus als je benieuwd bent, verwelkom ik je heel graag in mijn feelgood couple community HUPPAKEE KLIK HIER EN KOM IN DE FACEBOOK GROEP " ENKEL VOOR VROUWEN" 🤍

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment