Mijn verhaal van hoe ik queen werd.

Zo graag ik jullie allemaal persoonlijk zou willen leren kennen zullen jullie ook wel graag mijn kant van het verhaal horen of hoe ik queen werd.  Mijn verhaal ging niet altijd over gladde wegen en was eerder een verhaal van hobbelwegen, ups en downs, jojo’s zoals we die allemaal kennen denk ik he.  Ik vond voor mezelf een oplossing die ik zo graag met alle vrouwen van deze aardbol zou willen delen.
 

Mijn verhaal van hoe ik queen werd : HOE HET BEGON..........

 
Mijn naam is Suzy, ik ben geen wonderdokter maar een doodgewone vrouw uit Meerhout ( België, provincie Antwerpen), een jaar of vijftig geleden geboren en die net zoals jullie alles weet over de  " struggles" met je gewicht en die nu een missie heeft om van alle vrouwen een stralende diamant te maken. 
Vanaf kindsbeen  af en als jonge vrouw heb ik wel op mijn eten moeten letten. Het lukte mij echter prima om op dieet te gaan (4) x per jaar ( voor en na de zomervakantie en voor en na de feestdagen) en zo kon ik op men gewicht blijven.  Ik was daar trots op dat geef ik eerlijk toe. Ik had het mooi onder controle.  
 

Mijn verhaal van hoe ik queen werd : TOT  IK BIJNA 40 WAS .........

 
Zo’n 10 jaar geleden ging het onder controle houden van mijn gewicht echter moeilijker en moeilijker. Daar bovenop was ik een uitgebluste vrouw met een administratieve baan. Door de stress was ik vaak slecht geluimd en van mijn man kon ik dan niet veel hebben. Daar bovenop voelde ik mij onzeker en niet gelukkig in mijn lichaam.  Zoveel diëten al gedaan vroeger maar vaak honger en jojo effect in de kilo’s.  Het was een echte rollercoaster waar ik in gezeten had. Géén leuke kledij kunnen kopen, bijna altijd zwart of donker blauw omdat dat mij slanker maakte. We hadden een reis geboekt en ik was zo met mijn lichaam bezig dat ik stiekem 4 maand op voorhand men bikini ging aandoen. Tranen rolden dan vaak over mijn wangen. Wat voelde ik mij ongelukkig.  Voor mij een naar gevoel. Ik was niet trots meer op mijn eigen lichaam. Het was niet steeds zichtbaar aan de buitenzijde maar diep vanbinnen was ik zeer ongelukkig en vooral onzeker in het bijzijn van andere mensen. Soms ging het zover dat ik een deel van een foto knipte om niet mijn hele lichaam te laten zien.


Mijn verhaal van hoe ik queen werd : TOT DIE AVOND....

 
Via een vriendin kwam ik in aanraking met de mogelijkheid om naar een infomoment over voeding te gaan en al snel zei ik, ik kom.  Mijn man steunde mij wel maar dacht ook weer aan al die diëten die ik al had gedaan. Dit zou het zoveelste zijn maar hij respecteerde wel mijn keuze.  Op een bepaald moment werd gesproken over een PLAN maken, een levenslang resultaat nastreven dus en dat wekte men interesse.  Als dat klopte merkte ik dat ik veel fouten had gemaakt in het verleden en daarom besloot ik die avond om het over een andere boeg te gooien en mijn levensstijl en eetgewoonten volledig aan te passen. 
Omwille van mijn geweldig resultaat een aantal weken later,  wilde ik ook andere mensen gaan helpen met dit herkenbare probleem.  Ik weet maar al te goed hoeveel vrouwen datzelfde gevoel kennen dat ik gekend heb.  
Ik heb er mijn missie van gemaakt om alle vrouwen met dit probleem te gaan helpen en ondersteunen omdat ik weet welke impact dit heeft op een vrouw.
Ik heb opleidingen gevolgd, mij bijgeschoold, mij verdiept in lectuur, een plan gemaakt, kortom alles wat mij tot queen gemaakt heeft uitgeschreven in Suzys Queensplan.
 

 
 

Mijn verhaal en hoe ik queen werd : TOT SLOT.


Ik ben er zeker van dat veel vrouwen die dit lezen zich herkennen in mijn verhaal.  Ik heb niet de pretentie van alle problemen te kunnen oplossen maar we kunnen mekaar wel steunen in de weg die jij wil afleggen.
Ik heb ook massa’s tips en tricks, e-books, recepten, maaltijdplannen, en vooral ook een gesloten community van vrouwen die met ditzelfde probleem worstelen.  Kom snel in mijn facebookgroep  feelgoodcouple community.
Het allerleukste zou natuurlijk zijn dat we effe mekaar zouden spreken zodat eerst mekaar leren kennen en daarna de problemen opzoeken en oplossingen voorzien.  Daarvoor kan je bij mij gratis een sessie boeken om dit alles te bespreken.   

Wat zou ik het fijn vinden om van jou ook een queen te maken, ik weet dat het kan!

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment