DE 10 DINGEN DIE IK VERANDERDE EN 5 VOORNEMENS VOOR HET NIEUWE JAAR!

 
Ik zou je graag vertellen over de 10 dingen die ik veranderde en 5 voornemens voor het nieuwe jaar.  Wat voor een jaar hebben we achter de rug.  Corona bepaalde ons leven en veel meer.  Met wie we nog konden omgaan, naar waar we in bepaalde perioden mochten reizen en zo zal je er voor jezelf ook wel eentje kunnen vinden.


De 10 dingen die ik veranderde : 1. Omgaan met voor mij gemaakte keuzes!


Ik leerde omgaan met keuzes die niet door mezelf gemaakt werden maar die ik wel diende na te leven. Eind februari begin maart van 2021 werd ik geconfronteerd met een voor mij geplande wereld wat ik bepaalde niet meer wat mocht of niet mocht.

De 10 dingen die ik veranderde : 2. Van offline naar online en soms gecombineerd!


Door de beperkingen en in een aantal maanden zelfs het contactverbod met andere mensen of de zo spreekwoordelijke bubbel, diende ik om mijn zaak boven water te houden, van offline naar online te gaan en in bepaalde periode kon de combi.  Niet zo evident en zeker niet voor een praatpaal en een contact business als de mijne.

De 10 dingen die ik veranderde : 3. Van leven in een haastmaatschappij naar “heb geduld”!


Voorheen was men leven een race tegen de klok van ’s morgens tot ’s avonds om mijn omgeving en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn want die zijn koning.  Nu moest ik leren geduld hebben en leren de tijd respecteren die zij mij vroegen.

De 10 dingen die ik veranderde : 4. Meer zelfstudie!


Vroeger kon ik wanneer ik iets niet kende of wist snel naar iemand toe met men computer maar er waren vaak tijden dat dit uit den boze was en ik aangewezen was op zelfstudie.  Voordeel ondervond ik hier was dat door iets veel te doen, je het snel leert. Ik ben nu trots op mezelf als ik zie wat ik gedaan heb.

De 10 dingen die ik veranderde : 5. Thuis genieten!


Ik was voor men zaak, contacten en meetings veelal van huis en de tijd dat ik thuis was, diende om even uit te blazen.  Afgelopen jaar leerde ik genieten van mijn thuis, home sweet home zoals ze zeggen.  Ik besefte vaak dat ik waardevolle dingen die ik vlakbij had, vaak over het hoofd zag. Ik neem nu regelmatig de tijd om thuis te genieten.

De 10 dingen die ik veranderde : 6. Leren relativeren!


Nog zo een item dat ik afgelopen jaar leerde is relativeren.  Waar maken we ons soms druk over denk ik nu.  Als ik vrienden sprak die in de zorg werken over de weg die ernstige coronapatiënten aflegden, dacht ik vaak bij mezelf : “Hoe dankbaar mogen we zijn met een goede gezondheid.”
 

De 10 dingen die ik veranderde : 7. Ik leerde men echte vrienden kennen!


Voor mij DE belangrijkste les uit het voorbije jaar is het feit dat ik men echte vrienden leren kennen en ik weet bij dit schrijven niet hoeveel jij er hebt maar ik kan ze zeker bij naam opnoemen en hoef niet veel handen om ze te kunnen tellen.  Ik voeg er onmiddellijk aan toe hoe dankbaar ik ben deze mensen in mijn leven te hebben.

De 10 dingen die ik veranderde : 8. Leren loslaten!


Misschien wel het moeilijkste voor mij geweest want niet alleen verloor ik een aantal dierbare en naaste familie. Ook zaken welke vroeger enorm inwerkten op mijn gemoed en functioneren, kunnen mij niet meer uit mijn lood slaan.  Ik onderga, plaats en ga verder.  Wie mee wil kan mee.

De 10 dingen die ik veranderde : 9. Investeren in de toekomst!


Ik heb kunnen nadenken over wat ik nog graag zou willen doen, leren, beleven, ervaren enz…. kortom wat ik in de toekomst nog graag wil. Ik heb een duidelijk beeld waar ik in de toekomst nog in wil investeren en wat ik ermee wil bereiken.

De 10 dingen die ik veranderde : 10. Leren gewoon GELUKKIG te zijn!
 

Ik leerde dat je echt niet veel nodig hebt om echt gelukkig te zijn.  Voor mij waren de belangrijkste factoren hierbij om negativiteit, zaken en personen die mij naar omlaag haalden, te bannen uit men leven. Ik leerde verder genieten van de kleine dingen, de natuur in men tuin, mijn cavaatje of gin-tonic op een zonnige dag, mijn innerlijke rust en een goed gesprek met mijn partner.

 MIJN VOORNEMENS: 
 

De 5 voornemens voor het nieuwe jaar : 1. Verder gaan op de ingeslagen weg!


Ik moet zeggen dat voor mij niet alles slecht was aan corona want dat lees je hierboven wel.  Waar ik vooral mee verder zal gaan staat in punt 10 geschreven dus gewoon GELUKKIG zijn. 

De 5 voornemens voor het nieuwe jaar : 2. Veel meer waarde geven aan mijn klanten!


Ik leerde hoe ik via media en website waarde kan geven aan men klanten en mensen die net als mij interesse hebben in gezondheid en verzorging.  Mijn klanten zijn bij mij koning en daarvoor doe ik alles.  Ik heb voor hen nog zoveel in gedachte maar ben van mening dat elke vrouw het recht heeft om zich goed te voelen en gelukkig te zijn.

De 5 voornemens voor het nieuwe jaar : 3. Samenwerkingen uitbouwen!


Een droom van mij is om samenwerkingen uit te bouwen met gelijkgestemde vrouwen die andere vrouwen helpen om de beste versie van zichzelf te worden en leren te genieten van wie ze zijn op de manier die zijn zelf willen.  Met andere vrouwen werken die een familie worden waarvoor ik dag en nacht paraat zal staan. 
 

De 5 voornemens voor het nieuwe jaar : 4. Blijven ontwikkelen!


Ik weet nu hoe belangrijk het is om jezelf te blijven ontwikkelen en je eigen keuzes te maken. Ik was men vertrouwen verloren in wat ik deed maar dit kwam door hetgeen in mijn hoofd omging en hoe ik werd geleefd.    Ik wil absoluut mijn pad bewandelen en weet nu dat ik inderdaad weet dat je nooit te oud bent om te leren.
 

De 5 voornemens voor het nieuwe jaar :  5. Dankbaar zijn!


Dankbaar voor wat ik al geleerd en ervaren heb maar ook dankbaar voor al wat nog gaat komen.  Ik weet zeker dat ik de juiste richting ben ingeslagen.  Ik weet dat niets zomaar komt maar weet tegelijkertijd ook dat ik zal slagen, no matter what! Ik ben de mensen dankbaar die mij het afgelopen jaar hebben gemaakt hebben tot wie ik nu ben.  Ik ben 50 jaar geworden en ja over sommige zaken heb ik 50 jaar gedaan tot ik ze ontdekte maar er zullen er zeker nog zijn die ik nu nog niet ken.
 
Wil jij graag met mij kennis maken en even gluren wie ik ben, neem even een kijkje op mijn websites Feelgoodcouple.been Voorgoedslank.be want jij bent ook een persoon die het verdient vol vertrouwen gelukkig te zijn.

JOU BEURT:
Wat  ik wil weten van jouw:
Wat zijn jouw voornrmens van 2022?
Welk e-book zou jij nog willen?


Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment