Hoe Pascale Naessens mij hielp naar mijn resultaat door gezond eten!

 
Hoe Pascale Naessens mij hielp naar men resultaat door gezond eten is eigenlijk eenvoudig.  Ik zat zelf in een periode dat ik absoluut niet tevreden was met en in mijn lichaam en ook vaak allerlei kwaaltjes had en situaties met men gezondheid.  Wanneer ik één van haar boeken opende las ik de volgende zin : “Wie gezond is heeft vele dromen, wie ziek is maar één”.  Voor mij een statement dat kan tellen.Hoe Pascale Naessens mij hielp naar mijn resultaat door gezond eten : Cijfers die men ogen openden.


“Overgewicht, zwaarlijvigheid, dik zijn of noem het zoals je wil is iets dat gevolgen heeft.  Wanneer iedereen die dergelijk probleem heeft, een drietal kilo’s zou afvallen, wonnen we over een periode van 20 jaar : 300.000 gezonde levensjaren, besparen we 4 miljard euro op onze gezondheidszorg zonder nog maar te spreken hoeveel gevallen van diabetes, hart-en vaatziekten en bepaalde soorten van kanker zouden verminderen.”  Sh…..t dacht ik bij mezelf want daar had ik nog niet helemaal bij stil gestaan maar nog een reden temeer.  Daar bovenop stelde ze dat eenmaal de 40 gepasseerd het niet meer volstaat om jezelf op gewicht te sporten maar heeft je lichaam ook gezonde voeding nodig.
 

Hoe Pascale Naessens mij hielp naar mijn resultaat door gezond eten : Klantverhalen.

 
Ik ben zelf een praktisch iemand en hoor graag van anderen wat hun ervaringen waren en hoe ze het deden.  Vooraan in haar boek las ik ook een reeks klantverhalen.  Bij het lezen van al deze verhalen vielen mij steeds een aantal woorden op : eenvoudig, gezond, buitengewoon lekker en je hoeft geen sterrenchef te zijn of kookstress te hebben. Eigenlijk gewoon de juiste keuzes maken.
Ik werk zelf zo ook en wil van mijn klanten altijd horen of ze tevreden zijn of niet en waar ze eventueel problemen ervaren.  Je kan geen betere referenties hebben dan je eigen klanten.
Wat ook in de klantverhalen naar mij toe belangrijk was dat ze vertelden dat door deze keuzes te maken makkelijk op hun gezonde gewicht konden blijven.
 

Hoe Pascale Naessens mij hielp naar mijn resultaat door gezond eten : Ik mag me af en toe laten gaan.

 
Ja, ik ook want ik ben een zoetebek en heb af en toe zin om me te laten gaan echter ik moet ook bekennen dat sedert het toepassen van de raadgevingen uit haar boeken en mijn invulling van mijn eetpatroon, ik minder en minder zin krijg in momenten om me te laten gaan.  Het heeft gewoon te maken met het feit dat ik na dergelijk “laat me gaan moment” een schuldgevoel heb en me slechter voel door de voeding die ik heb genoten.   
 

Hoe Pascale Naessens mij hielp naar mijn resultaat door gezond eten : Het ontbijt als basis!

 
Bij haar is het ontbijt een ritueel.  Een overvloed en combinatie van de juiste keuzes van fruit, een bom aan vitaminen en mineralen, goede eiwitten, vetten en vezels waar ik me volledig kan in vinden enkel de hedendaagse maatschappij is een haastmaatschappij en mensen hebben vaak niet de tijd om dergelijk ontbijt in mekaar te steken.  En geloof me : 15 minuten voorbereiding is vaak veel te veel.  Daarom koos ik voor een makkelijk, evenwichtig, wetenschappelijk bewezen gezond ontbijt dat onmiddellijk zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel, de basis als start van je dag.
Wil je weten hoe ik het doe ga dan snel naar wat ontbijt jij, vul in en we connecteren.
 
 

Hoe Pascale Naessens mij hielp naar mijn resultaat door gezond eten : Evenwichtige uitgebalanceerde maaltijden en gezonde tussendoortjes.

 
Ik had ook al snel begrepen dat gezonde tussendoortjes de volgende stap waren om de dag op een gezonde, evenwichtige manier door te komen.   Zonder verder te willen uitweiden kan je best een kijkje nemen in mijn gratis e-book 65 gezonde tussendoortjes.   Hier zal je bergen tips en inspiratie in vinden.
Voedsel is echter niet alleen een kwestie van smaak maar ook van voedingswaarde en kwaliteit.  En laat dat nu net het item zijn waar we onszelf de voorbije jaren toch wel erg pijn gedaan hebben.  Denken we maar aan de ontbossing, bewaar- en opslagtijden, gebruik van pesticiden, gronduitputting, luchtverontreiniging en noem maar op.  
Je zal begrijpen dat de juiste keuzes maken in wat je eet en hoeveel je eet van onnoemelijk belang zijn.
Ikzelf heb een tiental jaar gezocht naar de juiste combinaties.
Ik ben zelf beroepsmatig elke dag bezig met voeding en deel de gedachtegang van Pascale Naessens, ik heb trouwens een redelijk aantal van haar boeken.  Daarnaast geef ik mijn klanten graag mijn raad in mijn 10-jarige zoektocht naar de juiste combinaties op je bord.
Ik heb zelf een gesloten facebookgroep van vrouwen die ik tips en tricks leer en raad geef wat kan en minder kan.  Kom snel in mijn facebookgroep en inspireer jezelf.

Ik kan een compleet plan bieden en neem daarom een kijkje op mijn website voorgoedslank.be of ga direct naar suzysqueensplan.

Alvast veel plezier en nog vele gezonde jaren.

Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment