Smoothies : Wat zijn de 5 populairste smoothies?

 
Wat zijn de 5 populairste smoothies?  We vroegen het aan een groep van onze klanten en aan nog niet klanten die al een hele tijd smoothies gebruiken.  Het is je wel aangewezen dat je aan het afslanken bent je goed dient op te letten met het gebruik van smoothies aangezien je snel met suikers zit afkomstig van de toegevoegde producten of uit het fruit.
 
 

1: De rood fruit/banaan smoothie


Banaan is altijd een heerlijke basis voor een smoothie. Door de combinatie van banaan en rood fruit krijg je dan ook een lekkere klassieke rode fruit smoothie. Wil je snel een overheerlijke en ijskoude smoothie, is het aan te raden om diepvriesfruit te gebruiken omdat deze dan onmiddellijk lekker koud te consumeren is.  Natuurlijk vers fruit is nog altijd de te gebruiken nummer één.
 
Wat je nodig hebt is 1 banaan, 3 eetlepels rood fruit naar keuze, 150 ml Griekse yoghurt en 1 eetlepel honing.
 
Hoe ga je deze klaarmaken : de banaan in stukjes snijden en samen met het rode fruit in de blender, voeg de Griekse yoghurt toe en de eetlepel honing, blenden maar en smakelijk.
 

2: Framboos smoothie

 
Dit is een overheerlijke smoothie die heel makkelijk is om te maken. De combinatie van framboos en yoghurt is ook een geliefde combinatie bij kinderen. Daarnaast bevat deze smoothie havermout waardoor het een geweldige smoothie is bij het ontbijt. Maar je kan de smoothie natuurlijk op elk moment van de dag drinken.
 
Wat je nodig hebt is 500 ml magere yoghurt, 1 eetlepel honing, 2,5 eetlepels havermout en 150 gr verse frambozen.
 
Hoe ga je deze klaarmaken : De frambozen samen met de yoghurt, de honing en de havermout samen in de blender en blenden tot een gladde massa en smakelijk.
 

3: Spinazie/sinaasappel/appel smoothie

 
Spinazie is een groente met enorm veel voedingsstoffen. Door de combinaite met de sinaasappels en groene appel krijg je een lekkere fris smaak!
Wat je nodig hebt is 1 kopje spinazie, 2 gepelde sinaasappels, 1 groene appel, 1 courgette, 1 glaasje water en 1 hand ijsblokjes.
 
Hoe ga je deze klaarmaken : Pel de sinaasappels en was de spinazie. Doe deze samen in de blender en mix het geheel tot een glad mengsel. Snij hierna de appel en courgette ook in stukken en voeg deze toe aan het mengsel en mix nog een keer. Je hoeft voor deze smoothie geen bevroren ingrediënten te gebruiken, omdat je nu wat water en ijsklontjes gaat toevoegen. Hierna is jouw frisse en supergezonde smoothie klaar om opgedronken te worden!
 
Dit kan ook doorgaan als een gezond tussendoortje of voor meer inspiratie of knabbelplezier kan je klikken op mijn gratis e-book : 65 gezonde tussendoortjes
 
 

4: Ananas-banaan smoothie

 
Deze overheerlijke smoothie, liefst met ijs te serveren, doet je wegdromen en denken aan de witte zandstranden.  Het is niet voor niets één van de meest gekozen smoothies.
Wat je nodig hebt zijn 4 ijsklontjes, ¼ verse ananas, 1 banaan en 250 ml ananassap, appelsap of sinaasappelsap.
 
Hoe ga je deze klaarmaken : Doe de ijsklontjes, de ananas, de banaan en het sap in een blender en blenden of mixen maar tot het geheel glad is, zalige dromen.
 

5 : Ananas-mango smoothie

 
Deze exotische smoothie is super lekker tijdens die zomerse dagen en je hebt een overheerlijke verkoeling nodig die je ook nog wat oplevert.
 
Wat je nodig hebt : 1 kopje verse stukjes bevroren ananas, ½ kopje Griekse yoghurt, 1 kopje stukjes bevroren mango, ½ kopje sinaasappelsap, 1 eetlepel honing en 6 ijsklontjes.
 
Hoe ga je deze klaarmaken : Zo simpel als 1 – 2 – 3 namelijk alle ingrediënten doe je samen in de blender en blenden of mixen tot het gewenste resultaat.  Om een subtiele afwerking te bekomen kan je op je glas nog een stukje verse ananas steken.
 

Smoothies : Smoothies bij het afslanken.

 
Als je smoothies wil gebruiken bij je dieet of bij het afslankprogramma dat je volgt, moet je op een aantal zaken letten.  We zetten ze hieronder even op een rijtje.
Gebruik voldoende groenten want ze zijn een belangrijk deel van een gezonde smoothie.  Je lichaam zal voldoende vitaminen, mineralen en vezels binnen krijgen die het nodig heeft.  Probeer dus deze zoveel mogelijk te gebruiken.  
Drink altijd en niet alleen bij een smoothie, langzaam.  Wanneer je dit doet zal je namelijk sneller een verzadigd gevoel hebben en stop je.   Wanneer je dan begint met je eten, zullen je hersenen de voeding herkennen en zal het hongergevoel afnemen en zal dat uiteindelijk weggaan.  Wanneer je je eten en drinken opslokt zal dit signaal te laat komen en met als resultaat dat je teveel eet.
Let in je smoothies wel op met zoet.  Voorbeelden hiervan zijn zoetmiddelen, suiker, honing en zelfs bepaalde fruitsoorten.   Door de suikers zijn ze ook een stuk ongezonder.  Hierdoor zal het dan weer moeilijker voor je worden om op gewicht te blijven en gewicht verliezen zal een groot stuk moeilijker worden.
Als je wil afslanken heb ik echter een compleet plan dat gebaseerd is op mijn meer dan 10-jaar zoektocht naar een ideale manier om op gewicht te komen en vooral te blijven.   Wil je meer weten klik dan op onderstaande link : 👇🏻👇🏻👇🏻
 

Klanten resultaten: 


Voor meer recepten kom zeker in mijn Facebookgroep klik 👇🏻👇🏻

Je zal pas een resultaat hebben als:
  • Je een plan hebt.
  • Je weet wat je moet eten.
  • Je gemotiveerd word door een coach.
Wil jij graag een GRATIS advies/ kennismaking gesprek met mij klik hier:

Jouw beurt 

Welke smoothie ga jij eens uitproberen? 
Laat het me weten in de comments en ontvang een pdf met extra recepten van smoothies
Helpt dit blog jou?
Je helpt mij door een reactie achter te laten ❤

Ik hoop natuurlijk van wel elke week schrijf ik met plezier verder te helpen met wonderbaarlijke tips en strategieën zodat jij jouw succesvolle resultaat zonder dat je tijd opoffert voor familie & plezier.

De el  dit gerust met vriendinnen? Elke vrouw verdient het?
Wil je alvast alvast een leuk hebbeding : GRATIS E-BOEK 65 TUSSENDOORTJES


Heb jij een vraag: wellnessconsulente.suzy@gmail.com
Elke maandag    post ik een nieuw blogartikel. 
Op woensdag    maak ik een nieuwe video >>     YOUTUBE kanaal

Liefs & knuffels
                

0 Comments

Leave a Comment