Tips bij supplementen!

TIPS BIJ SUPPLEMENTEN!

 Tips bij supplementen is op het zachts gezegd zeer zinvol en sla deze zeker zomaar niet in de wind.   De basis is immers altijd uitgebalanceerde voeding en in uitzonderlijke gevallen zijn supplementen aangewezen om te gebruiken.  We zetten in deze blog je op al aardig op weg om een goede keuze te maken.

Read more...

Voeding-recepten!

VOEDING/RECEPTEN.

Voeding/recepten en wat we er moeten van denken want omtrent voeding en recepten zijn miljoenen boeken geschreven want iedereen die een beetje naam heeft in de voedingswereld, heeft wel een boek geschreven.  En daar blijft het niet bij want we hebben zelfs kanalen op de TV die specifiek kookkanalen zijn.  Laten we in deze blog proberen een speld in een hooiberg te vinden in alles wat momenteel aangeboden wordt.

Read more...

Beweging!

BEWEGING!

Beweging!  Hoe vaak horen we het niet want rust roest zegt men in de volksmond.  In functie van afslanken is beweging niet hetzelfde als intensief gaan sporten.   Beweging komt voor onder verschillende vormen en intensiteit.  Beweging heeft voor iedereen een andere betekenis en invulling. Laten we in deze blog even bekijken wat we juist onder beweging verstaan en wat we er onder moeten verstaan.


Read more...

Opgelet met tussendoortjes!

OPGELET MET TUSSENDOORTJES!

 
Opgelet met tussendoortjes want ze zijn zo lekker.  Ze zien er zo lekker uit en smaken zo goed.  Hoe vaak hebben we niet een dipje en nood aan een tussendoortje.  Gezonde tussendoortjes die we in een andere blog behandelen geen probleem maar heel vaak gaan we de verkeerde richting uit met onze tussendoortjes want hier is zoet vaak de zonde.
Read more...

7 redenen om te bewegen!

7 REDENEN OM TE BEWEGEN!

 

Beweging is top, daarom 7 redenen om te bewegen.  Te vaak stilzitten is niet goed voor de algemene gezondheid en zeker niet voor de conditie.  Onze organen hebben nood aan actie en stimulatie.  Denken we vooral aan onze belangrijkste levensspier, het hart dat ervoor moet zorgen dat het bloed rond gepompt wordt.

Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates