Waarom mijn Queensplan alles voor je gaat veranderen!

WAAROM MIJN QUEENSPLAN ALLES VOOR JE GAAT VERANDEREN!

Waarom mijn  QUEENSPLAN   alles voor je gaat veranderen is omdat ik ervaringsdeskundige ben met ruim 10 jaar op de teller en alles wat er zowat bestaat in functie van diëten geprobeerd heb.  Gezond gewicht bereiken, behouden, afslanken of zelfs je gewoon goed voelen doe je niet door één ding te veranderen of toe te passen.  Je moet je manier van leven aanpassen.


Read more...

Tips bij supplementen!

Tips bij supplementen!

TIPS BIJ SUPPLEMENTEN!

 
Tips bij supplementen is op het zachts gezegd zeer zinvol en sla deze zeker zomaar niet in de wind.   De basis is immers altijd uitgebalanceerde voeding en in uitzonderlijke gevallen zijn supplementen aangewezen om te gebruiken.  We zetten in deze blog je op al aardig op weg om een goede keuze te maken.


Read more...

Wat zijn recepten?

WAT ZIJN RECEPTEN. 


Recepten en wat we er moeten van denken want omtrent recepten zijn miljoenen boeken geschreven want iedereen die een beetje naam heeft in de voedingswereld, heeft wel een boek geschreven.  En daar blijft het niet bij want we hebben zelfs kanalen op de TV die specifiek kookkanalen zijn.  Laten we in deze blog proberen een speld in een hooiberg te vinden in alles wat momenteel aangeboden wordt.

Read more...

De voordelen van gezonde tussendoortjes!

DE VOORDELEN VAN GEZONDE TUSSENDOORTJES.

 

De voordelen van gezonde tussendoortjes situeren zich vooral op basis van het aantal maaltijden en het soort tussendoortje dat je naar binnen werkt.  Gezonde tussendoortjes hebben heel veel voordelen van jong tot oud maar hebben ook een aantal gevaren.  Dit laatste gaan we in een andere blog bespreken maar hier willen we het vooral over de voordelen van gezonde tussendoortjes hebben.

Read more...

Motivatie!

MOTIVATIE! 


Bij motivatie is één ding heel duidelijk en dat is dat motivatie iets is dat van binnenuit moet komen. Je kan mensen motiveren om iets te doen of te bereiken maar als de drang om te slagen en vol te houden niet groot genoeg is zal het resultaat navenant zijn.  Voor mij is motivatie het brandend verlangen om iets te behalen, bereiken, bekomen of ....

Read more...
 
Read Older Updates Read Newer Updates